Over ons

Op deze website kunt u alles vinden over het kermisbedrijf van de familie Kramer, op dit moment hebben wij drie zweefmolens en een schiettent in exploitatie. Onze zweefmolens zijn alle drie zo genoemde achtbakkers, dit betekent dat er acht bakken (zitplaatsen) aan de molen hangen, dit staat gelijk voor maximaal 2 personen per bak. Tijdens het draaien worden de bakken door onze medewerkers getrokken of weggeduwd. Dit geeft het zwevende effect waardoor de bakken door de lucht heen vliegen.

Tevens hebben wij een fotoschietsalon, deze fotoschietsalon is voorzien van een diversiteit aan spellen.
Tevens maken wij gebruik van de nieuwste digitale fotokast welke de polaroid automaten heeft vervangen.
Te alle tijden een scherpe en mooie foto. In onze agenda kunt u de kermissen/evenementen vinden waar wij de aankomende periode zullen verschijnen.

Ook kunt u informatie over de zweefmolens en de schiettent vinden op deze site.
De zweefmolens zijn ook te huur voor uw eigen evenement, feest of andere activiteiten.
Onze zweefmolens zijn bekend van Domintator Festvial 2013, 18Hours festival 2012 en 2013, Lakedance 2013, diverse hogescholen en vele andere evenementen.
U kunt via het contact formulier vrijblijvend informatie inwinnen voor de verhuur.

Geschiedenis

Geschiedenis Wat ooit begonnen is in 1911 door Albertus de Dood/Lamor met een zweefmolen aangedreven door mankracht en een paard is nu meer dan 100 jaar later nog steeds een kermisbedrijf. Van generatie op generatie uitgegroeid naar drie gooimolens en een schietsalon nu voortgezet door Chris Kramer de pleegzoon van Appie Lamor en die nog steeds te vinden is op kermissen waar het in 1911 begon.

Even voorstellen

Kermisbedrijf Kramer word draaiende gehouden door Chris en Wilma Kramer.
Het kermisleven is Chris met de paplepel ingegoten, toen ik mijn ogen voor de eerste keer opende als kleine jongen zag ik een zweefmolen en dit beeld zal in mijn leven niet meer verdwijnen.
Sinds het voor mij mogelijk was om te helpen in het bedrijf ben ik actief aan het werk geweest, thuis zitten kan iedereen maar werken is niet wat iedereen nog kan, wij wel.
Wilma heeft Chris leren kennen op de kermis en sindsdien ondersteunt zij Chris bij alles wat nodig is.
Gedurende de wintertijd is Chris werkzaam voor bedrijven die niet seizoensgebonden zijn. Daarnaast pleegt Chris de nodige onderhoud aan de zweefmolens om de veiligheidheid te kunnen garanderen.